WORKSHOPS

Met een workshop van HK is schilderen (g)een kunst

Een bedrijfsuitje waar de spetters letterlijk en figuurlijk vanaf vliegen? Eens helemaal wat anders op de vrijgezellenavond? Of op de jaarlijkse familiedag? Nog één keer samen met collega’s creatief uit uw dak voor uw pensioen? Paintballen op het kinderfeestje maar dan anders?

THE SKY IS THE LIMIT

Laat de fantasie de vrije loop en stel met Galerie-HK een fantastische workshop en een unieke ervaring samen! Op creatieve wijze geven we vorm aan uw feestje, teamuitje en de bijbehorende teambuilding waar nog tijden over wordt nagepraat! Uiteraard helemaal op uw groep, met uw wensen en doelen, afgestemd. Alles is mogelijk: uitwerking van een thema, arrangementen in combinatie met een stadswandeling, lunch of diner, enz.

Samen met u bespreken wij de mogelijkheden die we kunnen aanbieden, zoals:

PRIJS

Een workshop kost € 30,- (incl. BTW) per persoon, Inclusief materiaal, koffie en thee en drankje en hapje.

ARRANGEMENTEN

Wij verzorgen ook arrangementen waarbij voor het culinaire gedeelte wordt gezorgd. Dit kan vooraf, tussendoor of aansluitend plaatsvinden. Wij werken hiervoor samen met diverse lunch- en dinergelegenheden in de Deventer binnenstad.

 

Inloop Workshop Deventer

Op zaterdagochtend van 10 tot 12 uur hebben wij onze inloop-workshop. Iedereen kan dan binnenlopen om te komen schilderen. De kosten zijn €25,- inclusief materiaal, thee en koffie.